Primátor Premium Lager 0,5l CAN
Primátor Premium Lager 0,5l CAN
899 Ft
Egységár: 899 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Primátor Premium Lager 0,5l CAN

  • Cikkszám: 607979
899 Ft
Egységár: 899 Ft / kg

A Primátor Premium Lager egy 0,5 literes dobozos sör, melyet a Primátor sörfőzde készít. Ez a könnyű, frissítő lager sör kiváló választás lehet egy kellemes kikapcsolódáshoz.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Primátor sörfőzde egy híres cseh sörfőzde, mely az 1871-ben alapított Primátor sörháznak a hagyományait viseli tovább. Az évtizedek során a főzde számos sörkülönlegességet és prémium minőségű söröket hozott létre, melyek elismerést kaptak a sörkedvelők körében világszerte. A Primátor Premium Lager egyike ezeknek a kiváló minőségű söröknek, melyek a cseh sörfőzés mesterségének legjobb hagyományait képviselik.

Részletes leírás

A Primátor Premium Lager a cseh Primátor sörfőzde egyik kiemelkedő terméke, melyet az évszázados sörkészítési hagyományok és a legfrissebb technológiák ötvözésével hoztak létre. Ez a könnyed és friss lager sör karakteres ízekkel és kellemes komlózottsággal rendelkezik, melyeket a legjobb minőségű maláták és komlók felhasználásával érnek el. A Primátor Premium Lager könnyű testtel rendelkezik, így ideális választás lehet egy hosszú nap után, amikor valami frissítőre vágyunk. A könnyed és üde jellegének köszönhetően remekül párosítható könnyű ételekkel és baráti összejövetelekkel. Ez a dobozos kiszerelésű sör praktikus választás lehet otthoni fogyasztásra vagy szabadtéri eseményekre.

Teljes leírás