Sierra Nevada Pale Ale ABV 5,6%  0,355l
Sierra Nevada Pale Ale ABV 5,6% 0,355l
890 Ft
Egységár: 2 697 Ft / l

Sierra Nevada Pale Ale ABV 5,6% 0,355l

  • Cikkszám: 604278
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
890 Ft
Egységár: 2 697 Ft / l

A Sierra Nevada legnépszerűbb söre, a Pale Ale egy klasszikus stílus kellemes interpretációja. Mély borostyánszínű és kivételesen testes, összetett karakterű. Nagy mennyiségű prémium Cascade komló adja a Pale Ale aromás illatát és fűszeres ízét.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Sierra Nevada Brewing Co. a kézműves sörök piacának vitathatatlan úttörője 1980 óta büszkén családi tulajdonban van. Ken Grossman és Paul Camusi alapította Chicóban, Kaliforniában. Vezető termékük, az IPA a második legkelendőbb kézműves sör az Egyesült Államokban, a cég pedig az Amerika 10 legjobb kézműves sörfőzdéje között van, termelésük alapján.

Részletes leírás

1980-ban még senki sem volt felkészülve a Pale Ale-re, és ma már senki sem tudja elképzelni a hűtőszekrényt nélküle. Merész komlóssága és lágy malátaíze sokkolta az ízlelőbimbókat - közvetlenül azelőtt, hogy elindította volna az amerikai kézműves sörök forradalmát. A Pale Ale még mindig a tökéletesen komlózott, és még mindig az, amit büszkén osztogathatsz.
A Pale Ale tette fel a Cascade komlót a térképre, intenzív citrus és fenyő aromái egyensúlyt találnak a karamellizált maláta finom édességével.

Teljes leírás