Ugar Brewery Fake Your Pils CAN 0,33l
Ugar Brewery Fake Your Pils 0,33l
790 Ft
Egységár: 2 394 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Ugar Brewery Fake Your Pils 0,33l

  • Cikkszám: 604557
790 Ft
Egységár: 2 394 Ft / l

A Fake Your Pils a sörfőzde egy az alapszortimentüket adó keresett és kedvelt sorozatuk, a Puszta Minimál tagjai közül.  A sorozatot kiváló minőségű alapsörök alkotják,  amelyeknél nem mentek el végletekbe, a cél ugyanis az volt, hogy őszinte, jó ivású, de mégis különleges söröket alkossanak, amik sokak tetszését képesek elnyerni, és belépőt jelentenek a kisüzemi sörök izgalmas világába!

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Magyar-Ladányi Kata és Magyar Zoli szavaival élnénk. ,,Az emlékezetes kezdet és a sör szeretete hobbivá alakította a sörfőzést. Eközben teltek-múltak az évek, pontosabban öt. A technika kifinomult, a söreink pedig egyre jobbak és különlegesebbek lettek. Közben, természetesen dolgoztunk de fokozatosan kiégtünk, ami után hagytuk az egészet a fenébe és rájöttünk, hogy eddig igazából nem is dolgoztunk. Sőt, igazán nem is élveztük, amit csináltunk. Most teljes állásban sört főzünk. A konyhai technikát leváltotta egy 500 nm-es, 9000 liternyi erjesztőtér kapacitású sörfőzde, ami a legmodernebb technikai előírásoknak is megfelel, mi pedig keményebben melózunk, mint eddig bármikor. De tudjátok mit? Kezdjük élvezni az izomlázat  és sokszor hiányoljuk is, ha éppen nincsen."

Részletes leírás

A Fake Your Pils egy igazi frissítő, tisztára erjedt golden ale. Nem túlságosan, de a többi tételükhöz képest száraz, vibrálóan citrusos és kirobbanón friss, apró buborékú, lagernek álcázott ale. Munka utánra, negyven fokos hőségre és vasárnapi ebéd mellé egyaránt tökéletes!

Teljes leírás