Eiko Vodka 0,7l
Eiko Vodka 0,7l
15 990 Ft
Egységár: 22 843 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Eiko Vodka 0,7l

  • Cikkszám: 604153
15 990 Ft
Egységár: 22 843 Ft / l

Bár a vodka semmiképp sem tartozik a japán specialitások közé, azért ez az italfajta is készül a szigetországban is. A japán gabonából készülő Eiko Vodka a Hokkaido sziget forrásainak összehasonlíthatatlan vízminőségével és az egyedi japán szűréstechnikával (homokkal és szénnel szűrik) készül.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A BBC Spirits 2010-ben alakult Bogdan és Bertrand találkozása után. A BBC a Bogdan & Bertrand Company rövidítése. A cég kezdetben borexporttal indult, majd az évek során fokozatosan a szeszes italok importjára és forgalmazására specializálódott. A BBC innovatív és látnoki szellemiséget hirdet. Céluk új márkák felfedezése és növekedésük támogatása. Saját márkákat is fejlesztenek, szorosan figyelemmel kísérik a piaci trendeket, hogy hiteles kézműves ékköveket hozzanak létre. Kreativitásuk és know-howjuk számos alkalommal nyert díjat különböző versenyeken. A kiválóság stratégiájuk központi eleme. A bizalomra épülő kapcsolatok fenntartása érdekében különösen figyelmesek vásárlóikra és termelőikre. Ennek érdekében rendszeresen találkoznak partnereikkel, hogy elvárásaik a lehető legjobb módon teljesüljenek.

Részletes leírás

Hokkaido szigetről származó japán vodka, melyet háromszoros lepárlást követően egyedi japán technikával szűrnek homokon és szénen keresztül. Kristálytiszta színű, ízében citrusos, könnyen fogyasztható szobahőmérsékleten, behűtve vagy jéggel egyaránt.

Teljes leírás