Allegrini San Polo Brunello Di Montalcino DOCG 2017 0,75l
Allegrini San Polo Brunello Di Montalcino DOCG 2017 0,75l
26 890 Ft
Egységár: 35 853 Ft / l

Allegrini San Polo Brunello Di Montalcino DOCG 2017 0,75l

  • Cikkszám: 606936
Átvehető
Szállítható
26 890 Ft
Egységár: 35 853 Ft / l

A Brunello nagy erejű és eleganciájú vörösbor, a Sangiovese legszebb kifejezése. Montalcinóban vörösesbarna színe és intenzív aromái és ízei jellemzik.A San Polo-ban, a Montalcino-i Allegrini birtokon a Brunello a föld iránti hatalmas szeretet és tisztelet gyümölcse, és egy erős etikán, minőségen és fenntarthatóságon alapuló bor.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 kosárérték felett!

Cégről

Az Allegrini borok élethosszig tartó nagykövete, Marilisa Allegrini volt az első olasz nő, aki a Wine Spectator címlapján szerepelt, és nemrég a Cavaliere del Lavoro címet is megkapta. Egy egyedülálló történet hősnője, tele szenvedéllyel és előrelátással, elhivatottsággal és a környezet tiszteletével. Egy történet, amely a valpolicellai (Veneto) családi vállalkozással kezdődik, és 2001-ben Toszkánába érkezésével folytatódik, hogy megvalósítsa az ambiciózus gyártásdiverzifikációs projektet itt, ezen az egyedülálló és sokrétű területen. A San Polo büszke képviselője ennek a projektnek, bio szőlőültetvényeivel, tanúsítványaival, avantgárd pincéjével, ahol a fenntartható építészet uralkodik, és ami a legfontosabb, előremutató filozófiájával.

Részletes leírás

Intenzív rubinvörös szín gránát árnyalatokkal, tiszta és élénk. Illatában az ibolya és az apró piros gyümölcsök jellegzetes aromái érezhetők. Megjelenik benne az erdőtalaj, az aromás fa, a vanília és a lekvár, majd az intenzív és tartós kávé finom jegyei. Szájban meleg karakterű bor, sűrű és testes állaggal. Lecsengése hosszú, határozott tanninokkal. A Brunello di San Polo a termőföld jellemzőinek köszönhetően szépen érik, és a palackban töltött idő előrehaladtával javul.

Teljes leírás