Allegrini San Polo Rosso Di Montalcino DOC 2020 0,75l
Allegrini San Polo Rosso Di Montalcino DOC 2020 0,75l
11 990 Ft
Egységár: 15 987 Ft / l

Allegrini San Polo Rosso Di Montalcino DOC 2020 0,75l

  • Cikkszám: 606937
Átvehető
Szállítható
11 990 Ft
Egységár: 15 987 Ft / l

A Rosso di Montalcino egyedi identitással és erős személyiséggel rendelkező bor. Ennek a bornak a stílusa kiemeli a Sangiovese frissességét és a terroir adottságait.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 kosárérték felett!

Cégről

Az Allegrini borok élethosszig tartó nagykövete, Marilisa Allegrini volt az első olasz nő, aki a Wine Spectator címlapján szerepelt, és nemrég a Cavaliere del Lavoro címet is megkapta. Egy egyedülálló történet hősnője, tele szenvedéllyel és előrelátással, elhivatottsággal és a környezet tiszteletével. Egy történet, amely a valpolicellai (Veneto) családi vállalkozással kezdődik, és 2001-ben Toszkánába érkezésével folytatódik, hogy megvalósítsa az ambiciózus gyártásdiverzifikációs projektet itt, ezen az egyedülálló és sokrétű területen. A San Polo büszke képviselője ennek a projektnek, bio szőlőültetvényeivel, tanúsítványaival, avantgárd pincéjével, ahol a fenntartható építészet uralkodik, és ami a legfontosabb, előremutató filozófiájával.

Részletes leírás

Komplex rubinvörös színű, áttetsző és ragyogó. Illatában aprószemű friss gyümölcsök és könnyed morello cseresznye köszön vissza, szeder és fekete cseresznye jegyeivel, majd kellemes vanília aromával zárul. Ízében meleg, lágy, közepesen testes, kiegyensúlyozott tanninokkal. A bor harmonikusan száraz, dinamikus, friss és hosszú lecsengésű.

Teljes leírás