Atzei- Saragat- Monica di Sardegna 2022 DOC 0,75l
Atzei- Saragat- Monica di Sardegna 2022 DOC 0,75l
7 490 Ft
Egységár: 9 987 Ft / l

Atzei- Saragat- Monica di Sardegna 2022 DOC 0,75l

  • Cikkszám: 607956
Átvehető
Szállítható
7 490 Ft
Egységár: 9 987 Ft / l

Az Atzei Saragat Monica di Sardegna egy 2022-es évjáratú DOC minősítésű bor, melyet a Sardegna szigetén található Atzei borászat készít. Ez egy elegáns és karakteres vörösbor, melyet a Monica szőlőfajta ad egyedülálló ízvilággal.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Atzei borászat egy híres és elismert borászati vállalkozás Sardegna szigetén, Olaszországban. A borászat elkötelezett az autentikus szardíniai borok előállítása mellett, és büszkék a helyi szőlőfajták hagyományainak megőrzésére és továbbvitelezésére. Az Atzei borok a sziget egyedi terroir-jának és klímájának kifejeződései, és híresek a magas minőségükről és karakterükről.

Részletes leírás

Az Atzei Saragat Monica di Sardegna egy különleges bor, mely a Sardegna szigetén található Atzei borászat legújabb kínálatának része. Ez a bor a Monica szőlőfajtából készül, mely egy hagyományosan helyi fajta a szigeten. A Monica szőlőből készült borokat általában könnyed, gyümölcsös és elegáns karakter jellemzi, melyek kiválóan illeszkednek a mediterrán ételekhez és az időjáráshoz. Az Atzei Saragat Monica di Sardegna egy 2022-es évjáratú DOC minősítésű bor, ami garancia a bor minőségére és eredetére. A borban érett piros gyümölcsök, szilva és fűszeres jegyek keverednek, melyek gazdag és komplex ízélményt nyújtanak. A bor finom savakkal és lágy tanninokkal rendelkezik, ami kellemes és hosszú lecsengést eredményez. Tökéletes szószokhoz vagy halászlevekhez, de bárányhúshoz, párolt vörös húsokhoz és érlelt sajtokhoz is. 

Teljes leírás