La Locomotora Crianza 2017 0,75l
La Locomotora Crianza 2017 0,75l
6 090 Ft
Egységár: 8 120 Ft / l

La Locomotora Crianza 2017 0,75l

  • Cikkszám: 605950
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
6 090 Ft
Egységár: 8 120 Ft / l

A La Locomotora Crianza a tekintélyes borász, Miguel Angel de Gregorio (Bodegas Allende, Calvario, Finca Nueva, Paisajes) bora, amelyet Uvas Felices számára készített. Összetett, aromás és érett gyümölcsök, fűszerek jelennek meg. A 12 hónapos francia tölgyfahordós érlelés finomságot ad és erőteljes, ízletes vörösborrá varázsolja. Tiszta, elegáns és egyedi.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Locomotora egy közös projekt Miguel Angel de Gregorio, a tekintélyes Finca Allende és a Quim Villa, a Villa Vineteca tulajdonosa között. Az eredeti ötlet az volt, hogy a legjobb gyümölcsöt olyan egyedi szőlőültetvényekről (Pagos) szerezzék be, amelyeket a terroir minősége és a szőlő kora alapján választottak ki. Eredetileg a szőlőt felvásárolták, de később a szőlőültetvényeket a folytonosság és az integritás biztosítása érdekében megvásárolták. A borkészítés, a palackozás és az érlelés ezután a Finca Allendében történik. Az eredmény: nagyon tiszta, elegáns és egyedi borok készülnek.

Részletes leírás

Mély, rubinszínű bor, nagy potenciállal, hosszú életű, magas alkohol- és tannintartalmú, illatos, jellegzetesen gyümölcsös karakterű bor, fűszeres, dohányos, epres jegyekkel. Íze selymes, bársonyos, savtartalma közepes.Kis hordókban érlelik, így a hagyományosan a Rioja borvidék jellemzőinek tulajdonított aromákat — a vaníliát, a fűszerféléket, a pirítóst, sőt, a kókuszdiót — tulajdonképp inkább a tölgyfahordós érlelés alakítja ki.

Teljes leírás