Vigneti Zabú- Chiantari Nero d'Avola 2022 0,75l
Vigneti Zabú- Chiantari Nero d'Avola 2022 0,75l
6 490 Ft
Egységár: 8 653 Ft / l

Vigneti Zabú- Chiantari Nero d'Avola 2022 0,75l

  • Cikkszám: 607958
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
6 490 Ft
Egységár: 8 653 Ft / l

A Vigneti Zabú Chiantari Nero d'Avola egy 2022-es évjáratú 0,75 literes bor, melyet a Vigneti Zabú borászat készített. Ez egy karakteres és gazdag Nero d'Avola bor, mely a szicíliai terroir egyediségét tükrözi.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Vigneti Zabú egy neves borászati vállalat Szicíliában, Olaszországban. A cég elkötelezett abban, hogy kiváló minőségű borokat készítsen, melyek hűen tükrözik Szicília gazdag terroir-jának és kulturális örökségének egyediségét. A Vigneti Zabú borai a legmodernebb borászati technikákkal és a hagyományos olasz borászati ismeretekkel készülnek, és híresek a kiváló minőségükről és karakterükről.

Allergének

Szulfitokat tartalmaz

Részletes leírás

A Vigneti Zabú Chiantari Nero d'Avola egy kivételes minőségű bor, mely a szicíliai terroir gazdagságát és karakterét hivatott kifejezni. A Nero d'Avola szőlőfajta Szicília egyik legfontosabb vörösbor-alapanyaga, és a Vigneti Zabú borászat a legjobb szőlőültetvényekről válogatja szőlőit ennek a borának a készítéséhez. A Chiantari Nero d'Avola 2022-es évjáratának bogyóit gondosan válogatják és szüretelik, hogy a legjobb minőségű bor készülhessen belőlük. A bor intenzív és gazdag ízvilággal rendelkezik, melyben érezhetőek a sötét bogyós gyümölcsök, a fűszerek és a földes jegyek. A Vigneti Zabú Chiantari Nero d'Avola ideális választás lehet azoknak, akik szeretik az intenzív és karakteres vörösborokat, és felfedeznék Szicília borainak egyedülálló világát.

Teljes leírás