Aberlour 14 Years Old 0,7l
Aberlour 14 Years Old 0,7l
34 790 Ft
Egységár: 49 700 Ft / l

Aberlour 14 Years Old 0,7l

  • Cikkszám: 606499
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
34 790 Ft
Egységár: 49 700 Ft / l

Az Aberlour 14 Years Old egy 0,7 literes skót whisky, melyet 14 évig érleltek. Ez a whisky gazdag és komplex ízvilággal rendelkezik, melyben megtalálhatóak a mézes, gyümölcsös és fűszeres jegyek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Aberlour egy híres skót whiskygyártó vállalat, mely a legmagasabb minőségű termékeiről és hagyományairól ismert. A cég büszkén őrzi a skót whisky készítés hagyományait, miközben folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség folyamatos javítására. Az Aberlour 14 Years Old whisky a cég elkötelezettségének és kiválóságának tökéletes megtestesítője.

Részletes leírás

Az Aberlour 14 Years Old egy kiváló minőségű skót whisky, mely a híres Aberlour lepárlóban készül. Ez a whisky hosszú érlelési idővel büszkélkedhet, ami lehetővé teszi, hogy gazdag és mély ízvilágot fejlesszen ki. A 14 évig történő érlelés során az Aberlour whisky jellegzetes mézes, gyümölcsös és fűszeres jegyeket ölt, melyek harmonikusan egészítik ki egymást. Az édes méz és a lédús gyümölcsök, például a szilva és a cseresznye, tökéletesen kiegészítik a fűszeres, például fahéj és gyömbér, jegyeket, melyek az érlelés során alakulnak ki. Az Aberlour 14 Years Old whisky a skót whisky szerelmeseinek igazi csemegéje, mely egyedi és lenyűgöző ízélményt kínál.

Teljes leírás