Auchentoshan Three Wood 0,7l
Auchentoshan Three Wood 0,7l
34 890 Ft
Egységár: 49 843 Ft / l

Auchentoshan Three Wood 0,7l

  • Cikkszám: 604944
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
34 890 Ft
Egységár: 49 843 Ft / l

Az Auchentoshan Three Wood egy 0,7 literes skót whisky, melyet három különböző típusú hordóban érleltek. Ez a whisky gazdag és mély ízvilággal rendelkezik, melyet a hordókban történő érlelés során alakult ki.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

Az Auchentoshan egy híres skót whiskygyártó vállalat, mely a legmagasabb minőségű termékeiről és hagyományairól ismert. A cég büszkén őrzi a skót whisky hagyományait, miközben folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség folyamatos javítására. Az Auchentoshan Three Wood whisky a cég elkötelezettségének és kiválóságának tökéletes megtestesítője.

Részletes leírás

Az Auchentoshan Three Wood egy lenyűgözően komplex és gazdag karakterű skót whisky, melyet a híres Auchentoshan lepárlóban készítenek, Skócia Lowland régiójában. A Three Wood nevet három különböző típusú hordóban történő érlelés adta neki, ami egyedi és kifinomult ízvilágot kölcsönöz neki. Elsődlegesen bourbon hordókban érlelik, majd Pedro Ximenez sherry és Oloroso sherry hordókban fejezik be az érlelést. Ez a három hordófajta különleges gazdagságot és komplexitást ad az Auchentoshan Three Woodnak. A whisky ízprofilja kiegyensúlyozott és mély, melyben megtalálhatóak a mézes, gyümölcsös és fűszeres jegyek, valamint a sherry hordók édes és krémes aromái. A hosszú és finom lecsengés egy tökéletesen kiegyensúlyozott ízélményt nyújt a whisky szerelmeseinek.

Teljes leírás