Benromach 15 év 0,7l
Benromach 15 év 0,7l
35 890 Ft
Egységár: 51 271 Ft / l

Benromach 15 év 0,7l

  • Cikkszám: 607371
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
35 890 Ft
Egységár: 51 271 Ft / l

A Benromach 15 év egy 0,7 literes skót whisky, melyet 15 évig érleltek. Ez a whisky gazdag és komplex ízvilággal rendelkezik, melyet a hordókban történő érlelés során alakult ki.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Benromach egy elismert skót whiskygyártó vállalat, mely a legmagasabb minőségű termékeiről és hagyományairól ismert. A cég elkötelezett a kiválóság és a minőség iránt, és mindig is arra törekedett, hogy kiváló minőségű whiskyket kínáljon az egész világnak. A Benromach 15 év whisky a vállalat hagyományainak és elkötelezettségének tökéletes megtestesítője.

Részletes leírás

A Benromach 15 év egy különleges kiadású skót whisky, melyet a Benromach lepárlóban készítenek, amely a Speyside régióban található. Ez a whisky a hagyományos skót kézműves technikák és a modern innováció tökéletes ötvözete. A 15 éves érlelés során a whisky gazdag és komplex ízvilágot fejleszt ki, melyben megtalálhatóak a méz, a vanília, a gyümölcsök és a fűszerek finom jegyei. A hordókban történő érlelés során az ital karakterét tovább gazdagítják a tölgyfahordók gazdag aromái, melyek fokozzák az ízélményt és kiegyensúlyozzák az ital komplexitását. A Benromach 15 év whisky egy igazi csemegének számít a skót whisky szerelmesei számára, akik értékelik a minőséget és az íz gazdagságát.

Teljes leírás