Chivas Regal 13 Extra Sherry Cask 0,7l
Chivas Regal 13 Extra Sherry Cask 0,7l
22 690 Ft
Egységár: 32 414 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Chivas Regal 13 Extra Sherry Cask 0,7l

  • Cikkszám: 607920
22 690 Ft
Egységár: 32 414 Ft / l

A Chivas Regal 13 Extra Sherry Cask egy 0,7 literes prémium whisky, melyet sherry hordókban érleltek. Ez a whisky gazdag és bonyolult ízvilággal rendelkezik, melyet a sherry édes és fűszeres jegyei gazdagítanak.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Chivas Brothers egy híres skót whiskygyártó vállalat, mely a legmagasabb minőségű termékeiről és hagyományairól ismert. A cég elkötelezett a kiválóság és a minőség iránt, és mindig is arra törekedett, hogy kiváló minőségű whiskyket kínáljon az egész világnak. A Chivas Regal 13 Extra Sherry Cask whisky a vállalat hagyományainak és elkötelezettségének tökéletes megtestesítője.

Részletes leírás

A Chivas Regal 13 Extra Sherry Cask egy különleges kiadású skót whisky, melyet a Chivas Brothers lepárló híres kézművesei készítettek. Ez a whisky egyedi karakterét a sherry hordókban történő érlelés során nyeri el, melynek eredményeképpen gazdag és komplex ízvilággal rendelkezik. A sherry hordók édes és fűszeres jegyei tökéletesen kiegészítik a whisky malátás és gyümölcsös ízeit, létrehozva egy lenyűgöző és élvezetes italt minden whisky kedvelő számára. A Chivas Regal 13 Extra Sherry Cask egy igazi csemegének számít a skót whisky különlegességek szerelmesei számára, akik értékelik a minőséget és az íz gazdagságát.

Teljes leírás