Glenfarclas 12 év 0,7l
Glenfarclas 12 év 0,7l
22 090 Ft
Egységár: 31 557 Ft / l

Glenfarclas 12 év 0,7l

  • Cikkszám: 606979
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
22 090 Ft
Egységár: 31 557 Ft / l

A Glenfarclas 12 év egy 0,7 literes skót whisky, melyet 12 évig érleltek. Ez a whisky gazdag és komplex ízvilággal rendelkezik, melyet a sherry hordókban történő érlelés ad meg.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Glenfarclas egy híres skót whiskygyártó vállalat, mely a legmagasabb minőségű termékeiről és hagyományairól ismert. A cég elkötelezett a kiválóság és a minőség iránt, és mindig is arra törekedett, hogy kiváló minőségű whiskyket kínáljon az egész világnak. A Glenfarclas 12 év whisky a vállalat hagyományainak és elkötelezettségének tökéletes megtestesítője.

Részletes leírás

A Glenfarclas 12 év egy kiváló minőségű skót whisky, mely a Glenfarclas lepárló hagyományait és mesterségbeli tudását tükrözi. Ezt a whisky-t gondosan válogatott malátából készítik, majd hagyományos lepárlókazánokban érlelik. A 12 éves érlelés során a whisky gazdag és komplex ízvilágot fejleszt ki, melyben megtalálhatóak a mézes, gyümölcsös és fűszeres jegyek. A sherry hordókban történő érlelés során az ital karakterét finom sherry, mazsola és dió ízek gazdagítják. Minden korty egy utazás a skót Highlands lenyűgöző tájaira és a Glenfarclas lepárló művészi kiválóságára, mely az évtizedek során kialakított hagyományokat és tudást tükrözi.

Teljes leírás