Glenfiddich 12 év 0,7l
Glenfiddich 12 év 0,7l
21 490 Ft
Egységár: 30 700 Ft / l

Glenfiddich 12 év 0,7l

  • Cikkszám: 980333
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
21 490 Ft
Egységár: 30 700 Ft / l

A Glenfiddich 12 év egy 0,7 literes prémium skót whisky, melyet 12 évig érleltek. Ez a whisky gyümölcsös és vaníliás jegyekkel rendelkezik, melyek a tölgyfahordókban történő érlelés során alakulnak ki.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Glenfiddich egy híres skót whiskygyártó vállalat, mely a legmagasabb minőségű termékeiről és hagyományairól ismert. A cég elkötelezett a kiválóság és a minőség iránt, és mindig is arra törekedett, hogy kiváló minőségű whiskyket kínáljon az egész világnak. A Glenfiddich 12 év whisky a vállalat hagyományainak és elkötelezettségének tökéletes megtestesítője.

Részletes leírás

A Glenfiddich 12 éves egy ikonikus skót whisky, amely a Glenfiddich szeszfőzde hagyományait és mesterségét tükrözi. Ez a whisky gondosan válogatott malátából készül, és hagyományos hordóban érlelik, hogy gazdag és kiegyensúlyozott ízt hozzon létre. A 12 évig érlelt whisky lágy és gyümölcsös jegyekkel rendelkezik, amelyekben zöldalma, körte és aszalt gyümölcs ízei vannak. A tölgyfahordós érlelés során a whisky gazdag vaníliás és fűszeres aromákkal gazdagodik, amelyek egyensúlyt és komplexitást kölcsönöznek az italnak. Minden korty utazás a Skót Felföld lenyűgöző tájaira és a Glenfiddich szeszfőzde művészi kiválóságára, amely tükrözi az évtizedek alatt kialakult hagyományokat és tudást.

Teljes leírás