Glengoyne 10 év 0,7l
Glengoyne 10 év 0,7l
19 090 Ft
Egységár: 27 271 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Glengoyne 10 év 0,7l

  • Cikkszám: 606796
19 090 Ft
Egységár: 27 271 Ft / l

A Glengoyne 10 év egy 0,7 literes skót whisky, melyet 10 évig érleltek és a Glengoyne lepárlóból származik. Ez a whisky lágy és gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, melyet a tölgyfahordók gazdag aromái tesznek különlegessé.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Glengoyne egy neves skót whisky lepárló, melyet 1833-ban alapítottak a skót Highlands régiójában. A cég azóta is az egyik legelismertebb és legnépszerűbb skót whisky márkája, és híres a kiváló minőségű single malt whiskyeiről. A Glengoyne folyamatosan törekszik a hagyományok megőrzésére és az innovációra a whisky készítés terén.

Részletes leírás

A Glengoyne 10 év egy kiváló minőségű skót whisky, mely a Glengoyne lepárló hagyományait és mesteri képességeit tükrözi. Ezt a whisky-t gondosan válogatott malátából készítik, majd 10 évig érlelik, hogy egy gazdag és komplex ízvilágot fejlesszenek ki. A Glengoyne whisky híres a lágy és gyümölcsös jegyeiről, melyekben megtalálhatóak a friss alma, a szárított gyümölcsök és a méz édes ízei. Az érlelés során a tölgyfahordók gazdag aromái tovább gazdagítják az ital karakterét, melyek finom vanília, fűszeres és füstös jegyeket adnak hozzá. Minden korty egy utazás a skót Highlands lenyűgöző tájaira és a Glengoyne lepárló művészi kiválóságára, mely az évtizedek során kialakított hagyományokat és tudást tükrözi.

Teljes leírás