Glenlivet 12 év 0,7l
Glenlivet 12 év 0,7l
22 790 Ft
Egységár: 32 557 Ft / l

Glenlivet 12 év 0,7l

  • Cikkszám: 986021
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
22 790 Ft
Egységár: 32 557 Ft / l

A Glenlivet 12 év egy 0,7 literes prémium whisky, melyet 12 évig érleltek és a Glenlivet lepárlóból származik. Ez a whisky friss és gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, melyet a citrus és a vanília lágy jegyei tesznek különlegessé.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Glenlivet egy legendás skót whiskygyártó vállalat, mely a legmagasabb minőségű termékeiről és hagyományairól ismert. A cég elkötelezett a kiválóság és a minőség iránt, és mindig is arra törekedett, hogy kiváló minőségű whiskyket kínáljon az egész világnak. A Glenlivet 12 év whisky a vállalat hagyományainak és elkötelezettségének tökéletes megtestesítője.

Részletes leírás

A Glenlivet 12 év egy ikonikus skót whisky, mely a Glenlivet lepárló hagyományait és hírnevét tükrözi. Ez a 12 éves érlelés során kialakuló whisky a skót whiskyk kedvelőinek egyik kedvence, melyet világszerte nagyra értékelnek és elismernek. A Glenlivet 12 év gazdag és komplex ízvilága a friss és gyümölcsös jegyekkel kezdődik, melyekben megtalálhatóak a zöld alma, a körtelé és a citrus gyümölcsök lágy és édes ízei. A vanília és a tölgyfahordók gazdag aromái tovább gazdagítják az ízélményt, melyet egy finom méz és fűszeres jegyekkel koronáznak meg. Minden korty egy utazás a skót Highlands gyönyörű tájaira és a Glenlivet lepárló művészi kiválóságára, mely az évtizedek során kialakított tradíciókat és tudást tükrözi.

Teljes leírás