Glenlivet 12 év Licensed Dram 0,7l
Glenlivet 12 év Licensed Dram 0,7l
29 290 Ft
Egységár: 41 843 Ft / l

Glenlivet 12 év Licensed Dram 0,7l

  • Cikkszám: 606900
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
29 290 Ft
Egységár: 41 843 Ft / l

A Glenlivet 12 év Licensed Dram egy 0,7 literes prémium whisky, melyet 12 évig érleltek és a Glenlivet lepárlóból származik. Ez a whisky gazdag ízvilággal és lágy, krémes jegyekkel rendelkezik, ideális választás minden whisky kedvelő számára.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Glenlivet egy híres skót whiskygyártó, mely a legmagasabb minőségű termékeiről és hagyományairól ismert. A cég elkötelezett a kiválóság és a minőség iránt, és minden terméküket a legnagyobb gondossággal készítik, hogy az igazi whisky élményt nyújtsák a világ minden tájáról érkező whisky kedvelőinek.

Részletes leírás

A Glenlivet 12 év Licensed Dram egy kivételes minőségű whisky, mely a Glenlivet lepárló hagyományait és kiváló szakértelmét tükrözi. Ez a 12 éves érlelés során kialakuló whisky jellegzetes ízvilága és gazdag aromái minden kortyban érzékelhetővé válnak. A Glenlivet whisky híres a friss és gyümölcsös ízvilágáról, melyben megtalálhatóak a zöld alma, a citrus és a vanília lágy jegyei. A Licensed Dram kiadás különlegessége abban rejlik, hogy a whisky érlelését gondosan válogatott hordókban végezték, hogy a legjobb minőségű italt kínálják a whisky kedvelőknek. Ez a whisky egy igazi klasszikus, melyet a Glenlivet lepárló hagyományos módon és kiváló szakértelmével készített, hogy az igazi whisky élményt nyújtsa minden kortyban.

Teljes leírás