Jameson Caskmates IPA 0,7l
Jameson Caskmates IPA 0,7l
11 490 Ft
Egységár: 16 414 Ft / l

Jameson Caskmates IPA 0,7l

  • Cikkszám: 605506
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
11 490 Ft
Egységár: 16 414 Ft / l

A Jameson Caskmates IPA egy 0,7 literes whiskey, melyet IPA sörhordókban érleltek, hogy egyedi és ízgazdag karaktert hozzanak létre. Ez a whiskey frissítő citrusos jegyekkel és fűszeres aromákkal rendelkezik, melyek a sörfőzés és a whiskykészítés ötvözéséből származnak.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Jameson egy híres ír whiskeygyártó vállalat, mely több mint két évszázados hagyományokra tekint vissza. A cég elkötelezett a minőség és az innováció iránt, és mindig is arra törekedett, hogy kiváló minőségű whiskeyket kínáljon az egész világnak. A Jameson Caskmates IPA egyike ezeknek az innovatív termékeknek, melyekkel a cég a tradíciókat és az újításokat egyaránt képviseli.

Részletes leírás

A Jameson Caskmates IPA egy különleges kiadású whiskey, melyet a Jameson destillériában készítenek. Ez a whiskey egy izgalmas kísérlet eredménye, mely során a hagyományos whiskeyt érlelték IPA (India Pale Ale) sörhordókban. Az IPA sörhordókban történő érlelés során a whiskey gazdag citrusos és gyümölcsös jegyekkel, valamint enyhe komlós fűszerezéssel gazdagodik, melyek a sör sörfőzési folyamatának aromáiból és ízeiből erednek. Az így létrejövő whiskey egyedi karaktere és különleges ízvilága minden kortyban egy különleges élményt nyújt, mely a whiskyk kedvelőit és a sör szerelmeseit egyaránt lenyűgözi.

Teljes leírás