Ledaig 10 Years Peated Single Malt 0,7l
Ledaig 10 Years Peated Single Malt 0,7l
24 590 Ft
Egységár: 35 129 Ft / l

Ledaig 10 Years Peated Single Malt 0,7l

  • Cikkszám: 607909
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 2 db
24 590 Ft
Egységár: 35 129 Ft / l

A Ledaig 10 Years Peated Single Malt egy 0,7 literes prémium whisky, melyet 10 évig érleltek, és jellegzetesen füstös ízvilág jellemzi. Ez a single malt whisky igazi csemegének számít a peaty whisky kedvelői számára.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Tobermory Distillery egy híres skót whiskygyártó vállalat, mely több mint két évszázados hagyományokra tekint vissza. Az elkötelezettség a minőség és az innováció iránt mindig is meghatározó volt a cég számára, és minden termékükben ezeket az értékeket tükrözik. A Tobermory Distillery büszke arra, hogy olyan whisky-ket kínál, melyek a skót whiskyk legjobb hagyományait képviselik, miközben újításokkal és kreativitással is megtűzdelték.

Részletes leírás

A Ledaig 10 Years Peated Single Malt egy kivételes minőségű skót whisky, melyet a peat füstösségének karaktere és a single malt whiskyk eleganciája tesz különlegessé. Ezt a whisky-t a Tobermory Distillery-ben készítik, ahol a hagyomány és a modern technológia találkozik a legjobb minőségű termékek előállítása érdekében. A Ledaig 10 éves érlelési ideje alatt a whisky gazdag és komplex ízvilágot fejleszt ki, melyben megtalálhatóak a füstös, tőzeges jegyek, a malátás édesség és a tölgyfahordók gazdag aromái. Minden korty egy utazásra invitálja az ízek világába, ahol a skót tengerpart és a vidéki tájak varázsa egyesül. A Ledaig 10 Years Peated Single Malt egy igazi ínyenc választás minden whisky szerelmese számára, aki értékeli a kifinomult ízvilágot és a karakteres whisky-ket.

Teljes leírás