Mac-Talla PX Limited Edition
Mac-Talla PX Limited Edition "Féis Ile 2023" 0,7l
34 690 Ft
Egységár: 34 690 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Mac-Talla PX Limited Edition "Féis Ile 2023" 0,7l

  • Cikkszám: 607369
34 690 Ft
Egységár: 34 690 Ft / kg

A Mac-Talla PX Limited Edition "Féis Ile 2023" egy 0,7 literes whisky, mely korlátozott kiadású és különleges PX (Pedro Ximenez) hordóban érlelt maláta whisky. Az ízekben és aromákban gazdag ital egy igazi ritkaság, mely a whisky kollekciók gyöngyszeme lehet.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Mac-Talla whisky egy elismert skót whiskygyártó, mely híres a kiváló minőségű malátáiról és innovatív megközelítéséről a whiskykészítés terén. A cég elkötelezett a tradíciók és az egyediség iránt, és minden termékükben a legmagasabb minőséget igyekeznek biztosítani, hogy az igazi whisky élményt nyújtsák.

Részletes leírás

A Mac-Talla PX Limited Edition "Féis Ile 2023" whisky egy különleges kiadás, melyet a Féis Ile 2023 fesztiválra készítettek. Ez a whisky a legkiválóbb malátákból készült, majd Pedro Ximenez sherry hordókban érlelték, hogy egyedülálló ízvilágot és gazdag aromákat hozzanak létre. A PX hordókban való érlelés során a whisky mély, édes jegyekkel telítődik, melyek tökéletesen kiegészítik a maláta whisky karakterét. Az ital gazdag színe és intenzív ízvilága minden kortyban felejthetetlen élményt nyújt. A Mac-Talla PX Limited Edition "Féis Ile 2023" whisky egy igazi kincs minden whisky gyűjtő és szerelmese számára.

Teljes leírás