Macallan 12 év Double Cask 0,7l
Macallan 12 év Double Cask 0,7l
46 490 Ft
Egységár: 66 414 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Macallan 12 év Double Cask 0,7l

  • Cikkszám: 604943
46 490 Ft
Egységár: 66 414 Ft / l

A Macallan 12 év Double Cask egy 0,7 literes prémium whisky, melyet dupla hordóban érleltek, hogy egyedülálló ízvilágot hozzanak létre. A tökéletes egyensúly és gazdag aromák miatt ez a whisky egy igazi ínyenc választás.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Macallan egy legendás skót whiskygyártó, mely híres a kiváló minőségű malátáiról és a tradicionális eljárások iránti elkötelezettségéről. A cég a skót whiskyk világában magas szintű tiszteletnek örvend, és termékeiket világszerte keresik az igényes whiskykedvelők.

Részletes leírás

A Macallan 12 év Double Cask whisky egy különleges termék, mely a Macallan lepárló hagyományait és mesterségbeli tudását tükrözi. Ez a whisky különlegessége abban rejlik, hogy két különböző típusú hordóban érlelik: amerikai tölgyfahordókban és európai tölgyfahordókban. Ez a dupla hordózásnak köszönhetően egyedülálló ízvilágot eredményez, melyben a vanília, a méz és a fűszeres jegyek harmonikusan egyesülnek. A Macallan 12 év Double Cask whisky mély arany színével és gazdag aromáival minden kortyban egy utazásra invitálja az ízek és illatok világába, így minden egyes korty egy különleges élményt nyújt.

Teljes leírás