Smokehead 0,7l
Smokehead 0,7l
21 990 Ft
Egységár: 31 414 Ft / l

Smokehead 0,7l

  • Cikkszám: 603801
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 1 db
21 990 Ft
Egységár: 31 414 Ft / l

A Smokehead egy 0,7 literes whisky, mely jellegzetesen füstös ízvilágával és markáns karakterével kiemelkedik a skót whiskyk közül. Egyedi, különleges választás minden whisky kedvelő számára.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A Smokehead whisky egy exkluzív termék, melyet a Ian Macleod Distillers Ltd. gyárt. Az Ian Macleod Distillers egy családi vállalkozás, mely több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a whiskyiparban. Az innováció és a hagyományok tisztelete mindig is a vállalat alapvető értékei közé tartozott, így minden Smokehead palack garantáltan kiváló minőséget képvisel.

Részletes leírás

A Smokehead egy forradalmian új megközelítést képvisel a skót whisky világában. Ez a whisky merész, markáns és füstös ízvilágával azonnal magával ragadja azokat, akik kóstolják. A füstös karakter mögött megtalálhatóak a maláta whiskyk gazdag és mély aromái, melyek minden kortyban új dimenziókat nyitnak meg. A Smokehead egy izgalmas utazásra invitálja az embereket, hogy felfedezzék a skót whiskyk sokszínűségét és komplexitását. Legyen szó egy különleges alkalomról vagy egy egyszerű örömökről, a Smokehead mindig egy emlékezetes élményt nyújt.

Teljes leírás