Teeling Single Malt Irish Whiskey 0,7l
Teeling Single Malt Irish Whiskey 0,7l
17 390 Ft
Egységár: 24 843 Ft / l

Teeling Single Malt Irish Whiskey 0,7l

  • Cikkszám: 605575
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 5 db
17 390 Ft
Egységár: 24 843 Ft / l

Az innovatív hordós érlelési és finishelési technikák révén egyedi, díjnyertes whiskyt hoztak létre, tele ízekkel. 100%-ban malátázott árpából desztillált ír whiskyből készült, ötféle boroshordó (Sherry, Portói, Madeira, Fehér Burgundy, Cabernet Sauvignon) hatását kölcsönözve s ezekben érlelve. Ez az Irish Single Malt Whisky egyedülálló gyümölcsös ízprofilt kínál, amely összetett, mégis kiegyensúlyozott, és gyakran az íz „szimfóniájaként” írják le.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A történelmi Liberties szívében, a whisky történetével átitatott város hátterében található Teeling Whisky Distillery 2015-ben nyitotta meg kapuit, mint az első új lepárló Dublinban több mint 125 éve. Az egykor több mint 37 lepárlóüzemnek otthont adó Dublinban nem idegen a whiskykészítés mestersége, és büszkék arra, hogy üzemük megnyitásával visszahozták a lepárlás hagyományát Dublin belvárosának szívébe.

Részletes leírás

Illatában élénk a sárgadinnye, a füge, a karamellás és a citrom aromái, amelyek az illatban átütődnek, míg a szájban aszalt gyümölcsök, citrusfélék, vanília, fűszer és szegfűszeg jegyei áradnak. Ez a whisky hosszan tartó édességgel ér véget, harmóniában a fa száraz tanninjaival.

Teljes leírás