The Hearach 0,7l
The Hearach 0,7l
34 790 Ft
Egységár: 49 700 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

The Hearach 0,7l

  • Cikkszám: 607374
34 790 Ft
Egységár: 49 700 Ft / l

A The Hearach egy 0,7 literes prémium whisky, mely Skócia nyugati partjainak különleges környezetében készül. Kifinomult ízvilága és egyedi karaktere miatt az igazi whisky szerelmesei számára készült.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A The Hearach whisky egy exkluzív termék, melyet a Highland Distillers vállalat készít, egy neves skót whiskygyártó, mely hosszú évtizedek óta büszkélkedhet kiváló minőségű termékeivel. A vállalat elkötelezett az innováció és a hagyományok megőrzése iránt, így minden palack garantáltan a legmagasabb szakmai színvonalat képviseli.

Részletes leírás

A The Hearach egy különleges whisky, melyet a szigetvilág vadonjában, Skócia nyugati partjainak mesés tájain készítenek. Egyedi karaktere a tengeri szellők és a skót föld szikrázó energiáiból merít inspirációt. Az ősi hagyományok és a modern technológia tökéletes egyensúlyát képviseli, így minden korty egy utazás a skót whiskykultúra gyökereihez. A The Hearach érett tölgyfahordókban érlelt maláta whiskyk hívogató aromáival kecsegtet, melyek között megtalálható a füstölt tengeri levegő frissessége és a mézes, vaníliás jegyek édes csábítása. Minden korty egy történet, mely Skócia lenyűgöző tájait és gazdag kulturális örökségét meséli el.

Teljes leírás