The Hive Blended Malt 0,7l
The Hive Blended Malt 0,7l
16 390 Ft
Egységár: 23 414 Ft / l

The Hive Blended Malt 0,7l

  • Cikkszám: 604409
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 3 db
16 390 Ft
Egységár: 23 414 Ft / l

A The Hive Blended Malt egy 0,7 literes whisky, mely kiváló minőségű maláta whiskyk kombinációjából áll össze. Finom ízvilága és gazdag aromái minden whisky kedvelőt elbűvölnek.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

A The Hive Blended Maltot a Bee Spirits nevű vállalat készíti, mely a whiskyipar egyik meghatározó szereplője. A Bee Spirits elkötelezett az innováció és a minőség iránt, és törekedik arra, hogy olyan whiskykat készítsen, melyek minden igényt kielégítenek és felejthetetlen élményt nyújtanak azoknak, akik kóstolják.

Részletes leírás

A The Hive Blended Malt egy kifinomult, komplex ízvilágú whisky, melyet a legjobb minőségű maláta whiskyk harmonikus keveréke alkot. Az egyedülálló receptúra gondosan válogatott maláták egyedi karakterét hozza össze, hogy egy olyan italt teremtsen, mely minden kortyban gazdag élményt nyújt. A The Hive Blended Malt édeskés, vaníliás jegyekkel kezd, melyek finoman átölelik az ízlelőbimbókat, majd fokozatosan felfedik gazdag, mézes és gyümölcsös aromáikat. A hosszú lecsengésű utóíz pedig mély nyomot hagy az emlékezetben, így minden korty egy utazás a maláta whiskyk világába.

Teljes leírás