Waterford The Cuvée 0,7l
Waterford The Cuvée 0,7l
25 190 Ft
Egységár: 35 986 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Waterford The Cuvée 0,7l

  • Cikkszám: 606898
25 190 Ft
Egységár: 35 986 Ft / l

Arany napsárga megjelenés intenzív olajokkal. Illatában: piros alma, friss száraz talaj, kenyérhéj, zöld lomb, levendula,keksz, narancs, barbara, érett banánhéj, nyári virágágyás, friss menta és kávés sütemény. Ízben: szegfűszeg édesség, fehérbors, grapefruit, citromhéj, étcsokoládé, száraz pirítós, cseresznye, granolaszelet, szárított fűszernövények, ánizs, zöld olajbogyó.
Lecsengés: Elöl paprikás, olajos fűszerességgel, amely lágyul, száradni kezd, de aztán ínycsiklandó lesz, és hosszan elhúzódik.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Waterford Distillery-t 2015-ben hozták létre egy volt Guinness sörfőzde átalakításával Waterfordban, Írország déli részén. A szeszfőzde alapítója, Mark Reynier korábban az Islay Distillery Bruichladdich újjáépítésének ötletgazdája volt. Az egykori borkereskedő a Whiskey (e nélkül írják, még akkor is, ha Írországból származnak) előállításához a bortermeléshez hasonló módon közelít: a terroirt, vagyis a gabona eredet-specifikus karakterét szeretné megragadni whiskyivel.

Részletes leírás

Szigorúan alkalmazzák az ősi terroir módszertanját Írország ma is zöldellő táján, ahol a világ legfinomabb árpája található. Most először a single malt whiskyben, elérték ennek a radikális filozófiának a csúcspontját.

Teljes leírás