Maker's 46 Kentucky Bourbon 0,7l
Maker's 46 Kentucky Bourbon 0,7l
26 690 Ft
Egységár: 38 129 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Maker's 46 Kentucky Bourbon 0,7l

  • Cikkszám: 604439
26 690 Ft
Egységár: 38 129 Ft / l

Ez a sztori egy teljesen beérett Maker's Mark-kal kezdődik. Tíz francia tölgyfa rúd kerül a hordóba, mielőtt a whisky ideális körülmények között, kivételes mészkő pincéjükben érni nem kezd. Az eredmény egy könnyedén kortyolgatható bourbon, karamell, vanília és sütemény fűszer jegyekkel, amelyek rétegesen fedezhetőek fel a kortyban. 

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Maker's Mark egy családdal kezdődött, akik törekedtek, hogy olyan bourbont alkossanak, amelyet ők is szívesen isznak és megosztanak barátaikkal. Ez ma már aligha forradalmi, de 1953-ban megváltoztatta az iparágat. Az idősebb Bill Samuels, a Maker's Mark létrehozására irányuló törekvése a család megbízható, 170 éves receptjének egyetlen példányával kezdődött. A hatodik generációs lepárlót "természetesen" azonnal felgyújtotta. Bill különböző ízesítő gabonákkal kísérletezett, hogy saját receptje szerint állítson elő egy alapcefrét. Hogy megspórolja az érlelési időt, Bill több kenyeret sütött különféle gabonakombinációkkal ahelyett, hogy lepárolta volna őket. Gyors gondolkodása nemcsak időt spórolt meg, hanem arra is késztette, hogy a bourbonokban általában használt hagyományos rozsszemet puha, piros őszi búzára cserélje. Ez a rozs forró falatját felváltotta azzal a finom édességgel, amelyről a Maker's ma ismert.

Részletes leírás

Illat: Pirítós francia tölgy, karamell és sütőfűszerek. Íz: Enyhén édeskés, egyedien rétegzett korty, mélyén gazdag vanília jegyekkel. Lecsengés: bársonyos, finom és kellemesen hosszú.

Teljes leírás