Teeling Single Malt Mini 0,05l
Teeling Single Malt Mini 0,05l
2 990 Ft
Egységár: 59 800 Ft / l

Teeling Single Malt Mini 0,05l

  • Cikkszám: 606506
Szállítható
2 990 Ft
Egységár: 59 800 Ft / l

Az innovatív hordós érlelési és finishelési technikák révén egyedi, díjnyertes whiskyt hoztak létre, tele ízekkel. 100%-ban malátázott árpából desztillált ír whiskyből készült, ötféle boroshordó (Sherry, Portói, Madeira, Fehér Burgundy, Cabernet Sauvignon) hatását kölcsönözve s ezekben érlelve. Ez az Irish Single Malt Whisky egyedülálló gyümölcsös ízprofilt kínál, amely összetett, mégis kiegyensúlyozott, és gyakran az íz „szimfóniájaként” írják le.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

A történelmi Liberties szívében, a whisky történetével átitatott város hátterében található Teeling Whisky Distillery 2015-ben nyitotta meg kapuit, mint az első új lepárló Dublinban több mint 125 éve. Az egykor több mint 37 lepárlóüzemnek otthont adó Dublinban nem idegen a whiskykészítés mestersége, és büszkék arra, hogy üzemük megnyitásával visszahozták a lepárlás hagyományát Dublin belvárosának szívébe.

Részletes leírás

Illatában élénk a sárgadinnye, a füge, a karamellás és a citrom aromái, amelyek az illatban átütődnek, míg a szájban aszalt gyümölcsök, citrusfélék, vanília, fűszer és szegfűszeg jegyei áradnak. Ez a whisky hosszan tartó édességgel ér véget, harmóniában a fa száraz tanninjaival.

Teljes leírás