Részletes leírás
Illatában citrusok, zöld alma és friss fűszernövények dominálnak, míg ízében lendületes savak és finom ásványosság jelenik meg. Tökéletes választás tengeri ételekhez vagy könnyű salátákhoz.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! A Balassi Bálint utcai üzletünk november 7-én, csütörtökön 15 óráig tart nyitva.
Az Alois Lageder Fragment Sauvignon Blanc Dolomit IGT 2023 egy friss, vibráló fehérbor, amely a dolomitos talajnak köszönhetően ásványos karakterrel bír.
A birtok gyökerei 1823-ra nyúlnak vissza, amikor Johann Lageder borral kezdett kereskedni Bolzano városában. Utódai belefogtak saját borok előállításába és számos szőlőültetvényt szereztek. Alois III, a birtok alapítójának unokája, Alto Adige klimatikus sokféleségét a régió egyik erősségének tekintette és 1934-ben megvásárolta az Alto Adige déli részén, Magrében található Löwengang borbirtokot. Hamarosan a kisebb borászatok is elkezdték szállítani neki a szőlőt. Amikor Alois III 1963-ban váratlanul elhunyt, IV. Alois még csak 12 éves volt. Felesége Christiane és idősebb lánya, Wendelgard ennek megfelelően ideiglenesen vezetette a borászatot. Aztán az 1970-es évek közepétől, IV. Alois - húgával, férjével és Luis von Dellemann borásszal - elkezdte a borászat újrapozícionálását, szigorúan a minőségre és az innovatív módszerekre összpontosítva a szőlőben és a pincében egyaránt. Ma az 50 hektáros családi tulajdonban lévő szőlőültetvényen biodinamikusan gazdálkodnak.
szulfitokat tartalmaz.
Illatában citrusok, zöld alma és friss fűszernövények dominálnak, míg ízében lendületes savak és finom ásványosság jelenik meg. Tökéletes választás tengeri ételekhez vagy könnyű salátákhoz.