Részletes leírás
Szicíliában kézzel szüretelt ropogós olajbogyók utánozhatatlan ízzel.
Rendkívül finom, roppanós magozott olívabogyók szendvicsekre, antipastihoz vagy martini díszítésére.
A francia mustárkirályként is nevezett családi cég, a Bornibus 1861-ben alakult Párizsban. A mustárok mellett a vállalatot számtalan kiváló termék széles választéka tette híressé: majonézek, ínyenc szószok, uborkás, tormás és patisszonos savanyúságok, savanyú káposzta, olajbogyó és egyéb finomságok. Napjainkban nem csak a hazai, hanem a nemzetközi piacon egyre keresettebbek különleges, prémium minőségű termékeik.
Zöld olajbogyó, víz, só, savanyúság szabályozó:tejsav (E270), citromsav (E330), antioxidáns:aszkorbinsav (E300).
Szicíliában kézzel szüretelt ropogós olajbogyók utánozhatatlan ízzel.