Részletes leírás
A görög Kalamata fekete olajbogyót sós lében készítik hagyományos recept szerint (víz, tengeri só, ecet), hogy kiemeljék erőteljes és gyümölcsös aromáikat. Ez a recept kiemeli a Kalamata olajbogyó karakterének erejét.
A görög fekete olajbogyó ideális pörköltekhez és sütéshez.
„Görögország a vérünkben van” – a Kalios egy igazi családi sikertörténet. Csakúgy, mint az olívaolaj, amelyet családként 8 generáció óta termelünk Görögország déli részén, a Kalamata régióban található Neochori-Ithomi kis faluban. 2010-ben úgy döntöttünk, hogy megvesszük az olajfaligetet, hogy létrehozzuk a Kaliost, a szakácsok olívaolaját! Így kezdődött a történetünk. Úgy döntöttünk, hogy kínálatunkat a kis kézműves görög termelőkkel szoros együttműködésben fejlesztjük, így bővült termékpalettánk.
kalamata olívabogyó, víz, ecet, tengeri só
A görög Kalamata fekete olajbogyót sós lében készítik hagyományos recept szerint (víz, tengeri só, ecet), hogy kiemeljék erőteljes és gyümölcsös aromáikat. Ez a recept kiemeli a Kalamata olajbogyó karakterének erejét.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.