Részletes leírás
A görög Kalamata fekete olajbogyót sós lében készítik hagyományos recept szerint (víz, tengeri só, ecet), hogy kiemeljék erőteljes és gyümölcsös aromáikat. Ez a recept kiemeli a Kalamata olajbogyó karakterének erejét.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 15-én zárva tartanak és a kiszállításunk is szünetel az ünnepnap idején!
A görög fekete olajbogyó ideális pörköltekhez és sütéshez.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
„Görögország a vérünkben van” – a Kalios egy igazi családi sikertörténet. Csakúgy, mint az olívaolaj, amelyet családként 8 generáció óta termelünk Görögország déli részén, a Kalamata régióban található Neochori-Ithomi kis faluban. 2010-ben úgy döntöttü
kalamata olívabogyó, víz, ecet, tengeri só
A görög Kalamata fekete olajbogyót sós lében készítik hagyományos recept szerint (víz, tengeri só, ecet), hogy kiemeljék erőteljes és gyümölcsös aromáikat. Ez a recept kiemeli a Kalamata olajbogyó karakterének erejét.