Részletes leírás
A görög Kalamata fekete olajbogyót sós lében készítik hagyományos recept szerint (víz, tengeri só, ecet), hogy kiemeljék erőteljes és gyümölcsös aromáikat. Ez a recept kiemeli a Kalamata olajbogyó karakterének erejét.
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a 2026.06.13-i és 2026.08.10-i minőség megőrzési idővel rendelkező Green Cuisine mustárpor 40g, termékünk földimogyorót tartalmazhat. A termékeket blokk nélkül, bármelyik boltunkba visszahozhatják, melyek árát visszatérítjük. A visszahívás csak a fenti szavatossági időt érinti.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink október 23-án zárva tartanak és kiszállításunk is szünetel ezen a napon.
A görög fekete olajbogyó ideális pörköltekhez és sütéshez.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
„Görögország a vérünkben van” – a Kalios egy igazi családi sikertörténet. Csakúgy, mint az olívaolaj, amelyet családként 8 generáció óta termelünk Görögország déli részén, a Kalamata régióban található Neochori-Ithomi kis faluban. 2010-ben úgy döntöttü
kalamata olívabogyó, víz, ecet, tengeri só
A görög Kalamata fekete olajbogyót sós lében készítik hagyományos recept szerint (víz, tengeri só, ecet), hogy kiemeljék erőteljes és gyümölcsös aromáikat. Ez a recept kiemeli a Kalamata olajbogyó karakterének erejét.