Részletes leírás
Remek savanyúság, de szedvicsekre, hot dogra is tehetjük, mexikói ételekhez pedig nélkülözhetetlen.
Hosszúkásra vágott piros jalapeno paprika szeletek ecetes lében, egy kis hagymával és sárgarépával ízesítve.
1923-ban Don Vicente Lopez átvett egy kis üzletet, a La Costenat. Itt kezdett chilli konzerveket gyártani. Mexikóban a La Costena név a büszkeség szinonimája, hisz kiváló termékeikkel jelen vannak az egész világon.
jalapeno chili, víz, ecet, sárgarépa,hagyma, jódozott só,növényi olaj, fűszerek
Remek savanyúság, de szedvicsekre, hot dogra is tehetjük, mexikói ételekhez pedig nélkülözhetetlen.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.