Libbys Pumpkin Pure 425g
Libbys sütőtök püré 425g
2 499 Ft
Egységár: 5 950 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Libbys sütőtök püré 425g

  • Cikkszám: 994633
2 499 Ft
Egységár: 5 950 Ft / kg

A Libby's sütőtök püré a tökéletes hálaadás napi vacsora egyik főszereplőjének, a klasszikus amerikai sütőtökös pitének alapanyaga.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Egyszer régen egy francia lány átkelt az óceánon, és az új ízek és finomságok országában találta magát, amelyek elvarázsolták hosszú külföldi tartózkodása során. Egy gyönyörű kulináris szerelem kezdődött… A My American Market Anne-Claire szívében és elméjében született 2008 őszén. A kaland egyranch dressing utáni sóvárgással kezdődött (soha ne becsülje alá vágyainak erejét!). Miután az Egyesült Államokban eltöltött néhány év után letelepedett Dél-Franciaországban, Anne-Claire hamar rájött, hogy hiányoznak neki azok a termékek, amelyek amerikai életének egy darabját képviselték, arról a helyből, amelyet korábban „otthonnak” nevezett. Sajnos ezeknek a kedvenceknek a megszerzésére rendelkezésre álló eszközök (egy amerikai barát látogatására várva, az Egyesült Államokból ételt küldeni neki, a szaküzletekben való készletezést Párizsban stb.) hamar elégtelennek bizonyultak. Túlságosan erős volt a vágya, és helyesen feltételezte, hogy Franciaországban más amerikai ételfüggők is hasonlóan éreznek, így 2009-ben megalapította a My American Market-et.

Összetevők

100% sütőtök

Allergének

-

Részletes leírás

A Libby's sütőtök püré elhozza neked a természetes, tiszta sütőtököt, ami az őszi és téli kedvence az amerikai szakácsoknak. A fűszerektől és hozzáadott összetevőktől mentes sütőtökpüré tökéletes összetevője a híres amerikai sütőtökös pitének, a sütőtökös kekszeknek, vagy akár a sütőtökös cupcake-nek. Ezek mellett használhatjuk még töltelékbe, levesekhez, sütőtökös kenyérhez is. A Libby's sütőtök püré felhasználási lehetőségei végtelenek.

Teljes leírás