Részletes leírás
Saláták, zöldségköretek kiegészítője is lehet, de önmagában húsokhoz is kiváló.
Kedves Vásárlóink! Üzleteink március 29-én és 31-én, illetve árprilis 1-jén zárva tartanak!
A zöldborsó és a mini sárgarépa együtt az egyik legjobb vitaminforrás!
Régi, hagyományos francia receptek alapján készülnek a Marguerite de Turenne pástétomok. Terrinek, rillettek a legfinomabb kacsa-, liba- és vadhúsokból, pástétomok liba- és kacsamájból, halakból.
zöldborsó, zsenge sárgarépa 30%, víz, cukor, só, aromák.
Saláták, zöldségköretek kiegészítője is lehet, de önmagában húsokhoz is kiváló.
Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.