BORD à BORD Gaufrettes Apéritives aux Algues & á L'onignon de Roscoff 40g
BORD à BORD sós ostyakeksz friss algával és hagymával 40g
3 199 Ft
Egységár: 79 975 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

BORD à BORD sós ostyakeksz friss algával és hagymával 40g

  • Cikkszám: 001305
3 199 Ft
Egységár: 79 975 Ft / kg

Csupán 5 összetevő, köztük 28% friss tengeri moszat és egy csipet Roscoff hagyma, amely enyhe és hosszan tartó ízéről ismert.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Bord à Bord filozófiája alapítása óta nem változott: az összetevők 100%-a biogazdálkodásból származik. Elsőbbséget élveznek a helyi termékek vagy a legközelebbi források. Mint mindenki, mi is fejlődünk és tanulunk. A Bord à Bord minden nap arra törekszik, hogy csökkentse környezeti hatását, és most már minden projekt elején beépíti ezt a környezetbarát tervezési megközelítést. Történetünk 1996-ban kezdődött, mikor Henri Courtois bemutatta hínárfogyasztással kapcsolatos projektjét, ekkor még partnerei többsége úgy gondolta, hogy a felesleges jód megártott neki, azért állt elő ilyen ötlettel. Azonban ő a hínárban rejlő kulináris lehetőségekről meggyőződve rengeteg helyet felkeresett a legmagasabb szintű konyháktól a helyi bisztróig, elhaladva vegetáriánus éttermek, csemegeüzletek és biotermékboltok mellett. Ha megvan a vágy ezeknek a tengeri növényeknek a fogyasztására, akkor felmerül a „hogyan csináljuk?” kérdés, ami arra késztette Henrit, hogy „fogyasztásra kész” termékeket kínáljon és elindult a Bord à Bord termékcsalád.

Összetevők

búzaliszt, zöldalga 28%, napraforgóolaj, adalékanyag-mentes hagymapor (Rosscoff), tengeri só 1,9%.

Allergének

Búzaliszt (glutén). Nyomokban tartalmazhat: mogyoróféléket, tojást, tejport, és egyéb tenger gyümölcseit (rák- és halfélék, puhatestűek).

Részletes leírás

Kóstolja meg aperitifként ezeket a jódozott hínáros ostyákat: a tengeri saláta és a Roscoff hagyma finom, könnyed és ropogós textúrájú kombinációja.

Teljes leírás