Részletes leírás
Ebben a készítményben találhat egy sor emblematikus zöldséget, Roscoff hagymát, royal kombut, rózsaszín borsot és egy csipet fahéjat, melyek egy igazán az ínyenc és sós konfitot alkotnak.
A vidéki kiszállítás átmenetileg szünetel! A Budapest és környékére rendelt csomagokat ideiglenesen átvételkor bankkártyával tudják fizetni! Megértésüket köszönjük.
Hagymával és hínárral készült konfit, mely tökéletes kísérő egy tál burgonya, sajtok, szendvicsek vagy halhamburger mellé.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Bord à Bord filozófiája alapítása óta nem változott: az összetevők 100%-a biogazdálkodásból származik. Elsőbbséget élveznek a helyi termékek vagy a legközelebbi források. Mint mindenki, mi is fejlődünk és tanulunk. A Bord à Bord minden nap arra törekszik, hogy csökkentse környezeti hatását, és most már minden projekt elején beépíti ezt a környezetbarát tervezési megközelítést. Történetünk 1996-ban kezdődött, mikor Henri Courtois bemutatta hínárfogyasztással kapcsolatos projektjét, ekkor még partnerei többsége úgy gondolta, hogy a felesleges jód megártott neki, azért állt elő ilyen ötlettel. Azonban ő a hínárban rejlő kulináris lehetőségekről meggyőződve rengeteg helyet felkeresett a legmagasabb szintű konyháktól a helyi bisztróig, elhaladva vegetáriánus éttermek, csemegeüzletek és biotermékboltok mellett. Ha megvan a vágy ezeknek a tengeri növényeknek a fogyasztására, akkor felmerül a „hogyan csináljuk?” kérdés, ami arra késztette Henrit, hogy „fogyasztásra kész” termékeket kínáljon és elindult a Bord à Bord termékcsalád.
Rosscoff-i hagyma (AOP minősítésű) 55%, nádcukor, Roya kombu alga (Saccharina iatissima) 10,6%, modenai balzsamecet, napraforgóolaj, cukorrépa por, rózsabors 0,6%, fahéj.
Nyomokban tartalmazhat: egyéb tenger gyümölcseit (rákfélék, puhatestűek), mogyoróféléket, szezámmagot, zellert, szóját, mustárt.
Ebben a készítményben találhat egy sor emblematikus zöldséget, Roscoff hagymát, royal kombut, rózsaszín borsot és egy csipet fahéjat, melyek egy igazán az ínyenc és sós konfitot alkotnak.