Részletes leírás
A tengerből származó breton kertészek ehető hínárokat szednek be és dolgoznak fel a biológiai művészet összes szabálya szerint.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Spagetti egyenesen a tengerből: A Bord à Bord bio tengeri spagettije a tésztalap szórakoztató alternatívája.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A Bord à Bord filozófiája alapítása óta nem változott: az összetevők 100%-a biogazdálkodásból származik. Elsőbbséget élveznek a helyi termékek vagy a legközelebbi források. Mint mindenki, mi is fejlődünk és tanulunk. A Bord à Bord minden nap arra törekszik, hogy csökkentse környezeti hatását, és most már minden projekt elején beépíti ezt a környezetbarát tervezési megközelítést. Történetünk 1996-ban kezdődött, mikor Henri Courtois bemutatta hínárfogyasztással kapcsolatos projektjét, ekkor még partnerei többsége úgy gondolta, hogy a felesleges jód megártott neki, azért állt elő ilyen ötlettel. Azonban ő a hínárban rejlő kulináris lehetőségekről meggyőződve rengeteg helyet felkeresett a legmagasabb szintű konyháktól a helyi bisztróig, elhaladva vegetáriánus éttermek, csemegeüzletek és biotermékboltok mellett. Ha megvan a vágy ezeknek a tengeri növényeknek a fogyasztására, akkor felmerül a „hogyan csináljuk?” kérdés, ami arra késztette Henrit, hogy „fogyasztásra kész” termékeket kínáljon és elindult a Bord à Bord termékcsalád.
Tengeri spagetti (Himanthalia elongata)
alga
A tengerből származó breton kertészek ehető hínárokat szednek be és dolgoznak fel a biológiai művészet összes szabálya szerint.