Részletes leírás
Tálaljuk pirítós kenyérrel vagy friss zöldségekkel, elsősorban uborkával, répával és zellerszárral. Próbáljuk ki mandulával is.
Zöld olívából készült tapenade, mely elmaradhatatlan alkotója az antipasti tálaknak és büféasztaloknak.
A Château d’Estoublon birtokot 1998 decemberében vette meg a Schneider család, és ezzel új fejezet nyílt a több száz éves birtok történetében. Új távlatok nyíltak a bio szőlőtőkék és olajfák telepítésével, és a pincészetek felújításával.
zöld oliva, oliva olaj, mandula, szardella paszta(szardella, olivaolaj, ecet, só, fűszerek), bor, kapri ecetben, cukor, fokhagyma, bors, kakukkfű
mandula, szardella, szulfit
Tálaljuk pirítós kenyérrel vagy friss zöldségekkel, elsősorban uborkával, répával és zellerszárral. Próbáljuk ki mandulával is.