Fehér Nyúl Soulty CAN 0,33l
Fehér Nyúl Soulty CAN 0,33l
790 Ft
Egységár: 2 394 Ft / l
Átmenetileg nem elérhető

Fehér Nyúl Soulty CAN 0,33l

  • Cikkszám: 604937
790 Ft
Egységár: 2 394 Ft / l

Megújult a Soulty: hallgatva a visszajelzésekre, módosítottuk a Soulty receptjét. Növeltük a karamellmaláta mennyiségét, testesebbé tettük a sört és ezzel együtt nőtt az lkoholtartalom is, 5,7 %-ra. Hogy kihangsúlyozzuk a sóskaramella vonalat, több sót tettünk bele. Változott az élesztő fajtája is, hogy kissé letisztultabb összképet adjon a sör.

Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

A Fehér Nyúl főzde Budapesten, a Soroksári úton található egy korábbi textilgyár területén. Ennek egyik épületét lakták be, és alakítottuk át sörgyártásra és vendéglátásra egyaránt alkalmas térré. Itt főnek és erjednek sorban az újabb és újabb kísérleti főzetek, és taproomuk is itt található, ahol a hét több napján friss sörökkel várnak mindenkit!

Részletes leírás

Kísérleti Nyúl széria lényege: nem abban rejlik, hogy elborult söröket tartalmaz a széria, habár ez is előfordul. Alapvetően minden sörünk Kísérleti Nyúl, mit csak egyszer tervezünk lefőzni. Nincs más kritérium, így lehetséges, hogy egy chilis sour kveik mellett elfér egy egyszerű bajor búza is ezen a branden belül.

Teljes leírás