Részletes leírás
Ehhez forró tejszínben felolvasztjuk az étcsokit, adunk hozzá egy kevés mézet és minőségi rumot, majd ezt a krémet kiváló minőségű marcipán burokba töltünk és étcsokoládéval mártunk.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Kedves Vásárlóink! Üzleteink december 24-én 12:00-ig vannak nyitva. December 25-26-án pedig zárva tartanak és a kiszállítás is szünetel.
A bonbon készítés alapja a hagyományos recept szerint készített éttrüffel krém.
A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban
A márka alapítója Stühmer Frigyes, hamburgi cukrászmester, aki egy pesti cukorkakészítő invitálására érkezett Magyarországra, s ezzel kezdetét vette a Stühmer márka egyedülálló története. Stühmer Frigyes felismerte, hogy a csokoládé és a cukorka fontos fogyasztási cikk, és nagy jövőjük van. Hatalmas szerepet játszott abban, hogy a luxuscikknek számító csokoládét szélesebb körben ismertté vált. Stühmer Frigyes rendkívül szakképzettséggel rendelkezett, és kezdettől fogva elsőragú termékeket állított elő. A tradicionális márkát Csóll Péter élesztette újjá 2006-ban, amikor megvásárolta az egri Stühmer édességboltot és a védjegy tulajdoni jogát.
étcsokoládé 34% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, aroma: természetes vanília), mandula 27%, cukor, tejszín, tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin), glükózszirup, ivóvíz, méz, rum
Ehhez forró tejszínben felolvasztjuk az étcsokit, adunk hozzá egy kevés mézet és minőségi rumot, majd ezt a krémet kiváló minőségű marcipán burokba töltünk és étcsokoládéval mártunk.