Deutz Rosé Brut 0,75l
Deutz Rosé Brut 0,75l
29 890 Ft
Egységár: 39 853 Ft / l

Deutz Rosé Brut 0,75l

  • Cikkszám: 605404
Átvehető
Szállítható
Elérhető készlet: 4 db
29 890 Ft
Egységár: 39 853 Ft / l

A chardonnay és meunier alapbort a pincemester 8% pinot noirral egészítette ki. Illatában cseresznye, szeder és ribizli adja a gyümölcsös karaktert, kóstolva az eper és málna kerül előtérbe.

Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 15.000 Ft , vidékre 20.000 Ft kosárérték felett!

Cégről

William Deutz 1838-ban alapította a pezsgőházat Ay-ban, amely az egyik legnagyobb presztízsű grand cru termőhely. A Deutz azóta is a legjobb nevű házak egyike. Precíz, finomra hangolt champagne-aival szakmai tudásuk legjavát adják. 46 hektárnyi saját művelésű területük mellett, további 250 hektárról szüretelik a legjobb minőségű, válogatott szőlőket. Tekintélyes készletük van alapborokból és réserve tételekből, a házasítást a pincemester Michel Davesne és Fabrice Rosset elnök-vezérigazgató végzik. Mészkőbe vájt pincejárataikban az érlelés minimum három évig, a presztízs cuvée-k esetében 7-10 évig tart, ennek köszönhető a Deutz pezsgők kivételesen selymes habzása. Pezsgőiket az elegancia és komplexitás harmóniája mellett a kifinomult stílus jellemzi. Megkülönböztető jegyük az elegáns, egyedi palackforma.

Részletes leírás

Elegáns, gyümölcshangsúlyos pezsgő, vibráló bubikkal, élénk savakkal, kiváló egyensúllyal. A közel három év érlelés miatt finom, érett karakter, megfelelő toastos jegyekkel.

Teljes leírás