Jack Link's beef jerky teriyaki snack25g
Jack Link's Beef Jerky marhahús falatok - teriyaki 25g
1 149 Ft
Egységár: 57 450 Ft / kg

Jack Link's Beef Jerky marhahús falatok - teriyaki 25g

  • Cikkszám: 586918
Szállítható
1 149 Ft
Egységár: 57 450 Ft / kg
A „jerky” olyan húsfajta, amit felszeletelnek, megszabadítanak a zsíros részektől, fűszeres, sós vagy édes páccal kezelnek, majd kiszárítanak vagy alacsony hőmérsékleten füstölnek, esetenként csak sóznak és napon szárítanak.
Részletes leírás és specifikáció
Ingyenes szállítás Budapestre 30.000 kosárérték felett!

Cégről

Ha e finom falatok gyártóját (mellesleg Észak-Amerika egyik legeredményesebb marhahús-feldolgozó cégét) keresi, csak egy csapat helyi fickót fog találni, akik minden áldott nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb minőségű marhahús snack-et készítsék el. Nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, mert az egész világ a különleges ízek titkára kíváncsi. A titok megfejtésének első lépése, ha megkóstolja az összes terméket!

Összetevők

marhahús, cukor, tengeri só, szárított szójaszósz (búza, szójabab, só, maltodextrin), élesztő kivonat, fokhagymapor, hagymapor, aroma, fűszerek, aromák, savszabályozó: citromsav, nitrites pácsó (só, tartósítószer: nátrium-nitrit), antioxidáns: rozmaring kivonat, ananászpor. 100g termék előállításához 182g marhahúst használtak fel.

Allergének

szója, búza

Részletes leírás

Az eredmény omlós, sós, fűszeres, kissé édeskés snack, amit hosszú ideig tárolhatunk hűtés nélkül. A „jerky” szó a quechua eredetű „charqui” szóból ered, aminek a jelentése égetni.
Teljes leírás