Jack Link's beef jerky teriyaki snack25g
Jack Link's Beef Jerky marhahús falatok - teriyaki 25g
949 Ft
Egységár: 47 450 Ft / kg
Átmenetileg nem elérhető

Jack Link's Beef Jerky marhahús falatok - teriyaki 25g

  • Cikkszám: 586918
949 Ft
Egységár: 47 450 Ft / kg
A „jerky” olyan húsfajta, amit felszeletelnek, megszabadítanak a zsíros részektől, fűszeres, sós vagy édes páccal kezelnek, majd kiszárítanak vagy alacsony hőmérsékleten füstölnek, esetenként csak sóznak és napon szárítanak.
Részletes leírás és specifikáció

Átmenetileg nem elérhető

A termék jelenleg nem rendelhető webshopunkban

Cégről

Ha e finom falatok gyártóját (mellesleg Észak-Amerika egyik legeredményesebb marhahús-feldolgozó cégét) keresi, csak egy csapat helyi fickót fog találni, akik minden áldott nap azon dolgoznak, hogy a lehető legjobb minőségű marhahús snack-et készítsék el. Nagyon szerencsésnek mondhatják magukat, mert az egész világ a különleges ízek titkára kíváncsi. A titok megfejtésének első lépése, ha megkóstolja az összes terméket!

Összetevők

marhahús, cukor, tengeri só, szárított szójaszósz (búza, szójabab, só, maltodextrin), élesztő kivonat, fokhagymapor, hagymapor, aroma, fűszerek, aromák, savszabályozó: citromsav, nitrites pácsó (só, tartósítószer: nátrium-nitrit), antioxidáns: rozmaring kivonat, ananászpor. 100g termék előállításához 182g marhahúst használtak fel.

Allergének

szója, búza

Részletes leírás

Az eredmény omlós, sós, fűszeres, kissé édeskés snack, amit hosszú ideig tárolhatunk hűtés nélkül. A „jerky” szó a quechua eredetű „charqui” szóból ered, aminek a jelentése égetni.
Teljes leírás