Részletes leírás
Színe a mézé, íze pedig a krémes karamelláé! A finomított fehércukor nyomába sem érhet gazdag és mély ízének! Utánozhatatlan gyümölcslekvárokhoz, de ajánljuk sütemények, pralinék, édes öntetek elkészítéséhez is.
Finomítatlan, világos muscovado nádcukor.
Edward Billington és Son 1858-ban kezdett teával és kávéval kereskedni az óceánokon, és nem sokkal ezután megkezdték a cukorimportot. A Billington's 1977-ben kezdett a legjobb minőségű cukrot importálni – a mauritiusi finomítatlan barna cukrokat, amely
nádcukor
Színe a mézé, íze pedig a krémes karamelláé! A finomított fehércukor nyomába sem érhet gazdag és mély ízének! Utánozhatatlan gyümölcslekvárokhoz, de ajánljuk sütemények, pralinék, édes öntetek elkészítéséhez is.