Részletes leírás
13 fűszerből álló fűszerkeverékből és egy kis sóval ízesítik, majd több, mint egy napon keresztül bükkfával füstölik.
Kedves Vásárlóink! Felhívjuk figyelmüket, hogy online rendelés leadása esetén, továbbra sem lehetséges a készpénzes fizetés. Utánvétes fizetés esetén kizárólag bankkártyával tudnak fizetni kollégáinknál. Megértésüket köszönjük!
Hagyományos elzászi recept alapján készítik ezt a hidegen füstölt libamellet.
Bonaparte érkezésekor két üzletben lehetett foie gras-t kapni Strasbourgban. Míg 1803-ban Philippe-Edouard Artzner megnyitotta saját üzletét a város központjában, ahol a változó gasztronómiai trendekhez igazodó foie gras termékeket állított elő és forg
libamell, só, fűszerek, érlelő enzimek, tartósítószer (nátrium-nitrát (E250)
13 fűszerből álló fűszerkeverékből és egy kis sóval ízesítik, majd több, mint egy napon keresztül bükkfával füstölik.