Részletes leírás
Saba, amit Olaszországban "dresszingként" ismernek, a szőlőmustból készül. Ugyanezt a mustot használják a balzsamecet készítéséhez is, azzal a különbséggel, hogy azt jobban sűrítik, nagyjából eredeti térfogatának egyharmadára. A Saba-t két évig érlelik gesztenye- és tölgyfahordókban.
 
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
             
                    
             
                     
                     
                    
             
                     
                     
                     
                     
                    
             
                     
                     
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
             
                    
            






