Összetevők
Tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma), étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (szójalecitin)), fondant (cukor, glükózszirup, víz) tejcsokoládéval bevont vaníliás karamell* (glükózszirup, cukrozott sűrített tej, cukor, tejzsír, növényi olaj (pálmamag és pálmaolaj fenntartható gazdaságból), víz, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma, só, tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, sovány tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma)), vaníliás darabok (glükóz szirup, édesített sűrített sovány tej, pálmamag és pálmaolaj (fenntartható gazdaságból), emulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridjei), tengeri só), mogyorópaszta (mogyoró, cukor, emulgeálószer (szójalecitin), invert cukor, sózott vaj, édesített sűrített teljes tej, brazil dió, cukor, glükózszirup, mogyoró, finomra morzsolt keksz (cukor, búzaliszt, növényi zsír (napraforgó, repce), vízmentes tejzsír, tejcukor, tejfehérje, só, malátakivonat (árpa), térfogatnövelő (nátrium bikarbonát), emulgeálószer (napraforgó lecitin), antioxidáns (természetes tokoferolokban gazdag kivonat)), dió, alkalizált kakaópor, természetes aromák, liofilizált kávé, színezék (piros cékla, kosenil, kárminkék, kurkuma), természetes virágok, stabilizátor (gumiarábikum), aromák. Tejcsokoládé kakaó szárazanyag tartalma minimum 33,5% és tej szárazanyag tartalma minimum 20,5%. Étcsokoládé kakaó szárazanyag tartalma minimum 70%. *Tejcsokoládé a karamellen: kakaó szárazanyag tartalom minimum 30%, tej szárazanyag tartalom minimum 20%.