Franz Peters cukrászmester 1936-ban nyitotta meg kis fagylaltüzletét Lippstadt szívében. A téli időszakra kávézóvá alakult az üzlet és hamarosan a város határain kívül is nagy hírnévre tett szert kivételesen finom süteményeivel és kekszeivel. Franz családja aktívan részt vett az üzletvezetésben és a folyamatos bővülésben, melynek eredményeképpen ma már több, mint 31 országba szállítják termékeiket.
Összetevők
cukor, kakaómassza, kakaóvaj, tejszín, teljes tejpor, glükóz szirup, alkohol: gin 3%, semleges alkohol, nedvesítőszer: szorbit szirup, gyümölcskoncentrátum: gránátalmából 1%, invert cukorszirup, emulgeálószer: szójalecitin, savszabályozó: citromsav, természetes vanília aroma. Dekor: részben valódi kármin. Étcsokoládé kakaó szárazanyag tartalom min. 60%, Tejcsokoládé kakaó szárazanyag tartalom min. 35%