Részletes leírás
Szendvicsekre, pirítósra kiváló, de különleges ízt ad mártásoknak, szószoknak is.
Kedves Vásárlóink! Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy házhoz szállítási díjaink megváltoztak. A részletek az ÁSZF-ben.
Különleges krém olívabogyóval és nyári szarvasgombával.
A Tartuflanghe alapítói, Domenica és Beppe 1968-ban kezdtek el foglalkozni a szarvasgombával. Alba város szívében fekvő éttermük, a Da Beppe, a gombás - de leginkább a szarvasgombás - ételek szerelmesinek mekkájaként vonult be a Michelin Guide-ba. 1980-ban alapították meg Tartuflanghe nevű vállalkozásukat, azzal a céllal, hogy az Beppe inspirációjából és kulináris tapasztalataiból profitáljon, melyek egy igen tekintélyes karrierben tetőztek. Többek között nekik köszönhetjük az első szarvasgombával ízesített tésztát.
Csiperkegomba (Agaricus bisporus), olívabogyó 32%, extra szűz olívaolaj, olasz nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum Vitt.) 3%, kapribogyó, szardella, természetes aroma, só.
szardella
Szendvicsekre, pirítósra kiváló, de különleges ízt ad mártásoknak, szószoknak is.